1. Se amestecă făina, sarea cu ouăle, smântâna şi vinul şi se frământă bine până se obţine un aluat potrivit de tare. Se împarte apoi în 10 bucăţi, din care se întind foi, care se ung cu untul topit şi se aşază una peste alta. Se acoperă foile cu o folie de plastic şi se lasă să stea lângă o sursă de căldură. Se pregăteşte tava, se tapetează cu hârtie de copt şi se lasă cuptorul la foc potrivit.

2. Se curăţă ceapa, se căleşte până se înmoaie şi se dă la rece. Ceapa se amestecă cu brânza rasă, cu ouăle şi o linguriţă de unt topit, apoi se dă la rece.

3. Se împarte coca în trei, se întinde după forma tăvii şi se aşază în felul următor: o foaie, un rând de compoziţie, şi tot aşa până la ultima foaie. Se unge cu ou bătut pe deasupra şi se lasă în cuptor 40 de minute. Se serveşte caldă sau rece, cu iaurt sau lapte bătut.