Plăcintă cu pipote

Ştiai că din pipote de pasăre poţi să faci o plăcintă delicioasă? Încearcă şi tu această reţetă de plăcintă cu pipote!

1. Pipotele se curaţa si se taie surplusul de grasime. Apoi, se pun la fiert în apa cu. Se lasa 20 de minute. Se scurg si se
trec prin masina de tocat. Pasta rezultata se amesteca cu cimbrul, ou batut si masline. Se da la rece.

2. Pentru aluat, faina se amesteca cu zaharul, drojdia uscata si sarea. Apoi, se adauga margarina pentru gatit, topita, oul, laptele calduţ si se framânta timp de 10 minute. Apoi, aluatul se împarte în doua si se întind doua foi.

3. În tava unsa cu ulei se pune o prima foaie, se repartizeaza umplutura si se acopera cu a doua foaie. Se unge cu lapte si se presara cu susan.

4. Cu un cuţit bine ascuţit se porţioneaza si se da la cuptor pentru 40 de minute.