1. Drojdia de bere şi o linguriţă de zahăr se topesc în jumătate din laptele călduţ. Se lasă 10 minute într-un loc cald, apoi se toarnă într-o adâncitură făcută în făina cernută şi se amestecă cu un ou bătut cu un praf de sare, restul de lapte călduţ aromat cu zahărul vanilat şi untul frecat cu 125 g zahăr pudră. Se acoperă şi se lasă deoparte 30 minute.

2. Se pune aluatul într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, iar deasupra se presară prunele tăiate în jumătăţi. Se coace în cuptorul bine încins, la foc potrivit.

3. După 20 de minute, se scoate tava din cuptor şi se toarnă deasupra smântâna bătută cu restul de zahăr, ouăle şi jumătate de linguriţă de scorţişoară. Se pune din nou tava în cuptor şi se coace în continuare 20-25 minute.

4. Se lasă să se răcească şi se taie bucăţi.