1. Se dizolvă drojdia de bere şi o linguriţă de zahăr în 2-3 linguri de lapte uşor încălzit. Se pun într-un loc călduţ şi se lasă să crească, apoi se amestecă cu făina, restul de lapte şi zahăr, un praf de sare şi uleiul. Se frământă, se acoperă cu un şervet şi se lasă la dospit, tot într-un loc călduţ.

2. Între timp, pentru cremă se amestecă brânza rasă cu ouăle bătute, zahărul, stafidele stropite cu rom şi coaja rasă de lămâie.

3. Pentru glazură, se separă albuşurile de gălbenuşuri. Gălbenuşurile se bat cu zahărul şi uleiul, apoi se amestecă cu o lingură de făină şi albuşurile bătute spumă.

4. Se întinde aluatul într-o foaie de dimensiunea tăvii şi se pune în tava unsă cu unt şi tapetată cu făină. Se adaugă crema de brânză şi se acoperă cu glazura de ou. Se ornează cu struguri şi se coace în cuptorul încins, la foc potrivit, 60 minute.