1. Se spală morcovii şi cartofii şi se pun să fiarbă cu coajă în apă cu sare. Se acoperă cu un capac şi, după ce au fiert, se scot din apă şi se lasă să se răcească. După ce s-au răcit, se curăţă şi se taie cubuleţe şi rondele.

2. Vânăta şi dovlecelul se curăţă de coajă, se presară cu sare şi se lasă să se scurgă într-o sită. După aceea, se prăjesc în puţin ulei, 2-3 minute pe o parte şi 2-3 minute pe cealaltă parte şi se lasă să se scurgă pe un prosop absorbant de bucătarie.

3. Ceafa de porc se unge cu puţin unt şi se condimentează cu sare, piper şi cimbru şi se pune pe grătarul încins. Se lasă 10 minute pe o parte şi 10 pe cealaltă. O parte din legume se taie cubuleţe şi se perpelesc cu unt, sare şi pătrunjel verde.

4. Pe un platou, se aşază carnea şi legumele asortate. Cartofii şi morcovii într-o parte, ciupercile înăbuşite şi mixul de legume tocate, în altă parte, iar restul, după preferinţă. Se ornează cu pătrunjel verde sau bucheţele de broccolli.