Prăjitură aromată de post
Dacă e post, nu înseamnă că trebuie să renunţi la prăjiturile delicioase. Prepară un desert aromat de post după această reţetă simplă!
1. Se amesteca gemul cu zaharul, apoi se pun pe rând sifonul, uleiul si un praf de sare. Se amesteca faina cu cacaua, coriandrul, praful de copt si bicarbonatul, apoi se toarna amestecul în ploaie peste compoziţia cu gem, amestecând pâna la omogenizare.
2. Se adauga merisoarele, se amesteca, apoi se toarna compoziţia într-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina. Se da tava la cuptorul preîncalzit pentru 15 minute, la foc potrivit. Între timp, se taie migdalele în bucaţi mai mici.
3. Se scoate prajitura din cuptor dupa 15 minute si se presara migdalele, apoi se da la cuptor pentru înca 25 de minute. Se lasa prajitura sa se raceasca, apoi se taie.