Pentru această prăjitură delicioasă ai nevoie de multe ingrediente, dar merită tot efortul. Este o prăjitură spectaculoasă, care impresionează pe toată lumea.
1. Pentru foi, se mixeaza ouale cu zaharul, pâna se topeste acesta din urma. Se adauga untura topita, laptele, bicarbonatul stins în oţet si faina si se amesteca în continuare pâna se obine coca. Pentru coca maro se adauga cacaua înainte de faina. Fiecare coca se împarte în 3 pari, care se întind în foi. Acestea se coc una câte una pe fundul tavii de aragaz, câte 10 minute.
2. Pentru crema, laptele se pune pe foc cu margarina pâna se topeste aceasta din urma. Între timp, se bat ouale cu zaharul si se toarna laptele fierbinte, amestecându- se continuu. Se adauga esenele, apoi faina în ploaie, si se lasa la foc mic. Din aceasta crema se opreste o cana pentru asamblarea prajiturii. Cu crema ramasa se ung foile alternativ (una alba, una maro) si se pun la presat si la rece, pâna a doua zi.
3. Dupa presare, se taie fâsii de 5 cm laime (ar trebui sa iasa 6-7 fâsii), apoi se taie pe diagonala si se lipesc între ele cu crema din cana oprita cu o zi înainte. La final, trebuie sa aiba forma unui munte. Se îmbraca în crema de ciocolata din comer, topita la bain-marie iar pe deasupra se presara fulgi de nuca de cocos.