1. Pentru blat, se bat spumă albuşurile cu zahărul, apoi se adaugă gălbenuşurile frecate cu uleiul şi făina cernută cu praful de copt şi cacaua. Se amestecă uşor şi se toarnă într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Se coace în cuptorul încins, la foc potrivit, 15-20 minute.

2. Gelatina se lasă la înmuiat. Gălbenuşurile se amestecă cu zahărul şi făina, apoi cu laptele fierbine şi se pune la foc, amestecând continuu până se îngroaşă. Când se răceşte se adaugă gelatina înmuiată, brânza dulce şi frişca, apoi se pune la rece.

3. Se caramelizează 100 g zahăr, apoi se ia cratiţa de pe foc şi se stinge cu puţin lapte. Se fierbe până se dizolvă tot caramelul şi se amestecă cu făina dizolvată în restul de lapte şi 50 g zahăr. Se pune la foc mic până se îngroaşă, iar când se răceşte se adaugă cacaua şi untul frecat spumă.

4. Pe blatul copt şi răcit se pun cele două creme şi se ornează cu frişcă şi ciocolată rasă.