1. Pentru început se dă drumul la cuptor la o temperatură de 160 de grade. Se pregătesc formele pentru copt şi se aşază pe o tavă de aragaz. Se pun într- un bol ouăle şi se mixează cu zahărul pudră şi zahărul vanilat până se fac o cremă fină. Se pune laptele, iaurtul, puţină sare şi la sfârşit praful de copt stins în zeama de lămâie şi făina amestecându-se într-un sens, foarte încet, pentru a nu se întări compoziţia. Se confecţionează un cornet din hârtie sau din pungă, se toarnă compoziţia în forme şi se bagă la cuptor, mărindu-se temperatura la 185 grade.

2. Separat se prepară glazura. Se topeşte ciocolata albă cu untul şi se amestecă cu lămâia la baie de aburi până se formează glazura. Se scot prăjiturile de la cuptor şi se dau la răcit.

3. După ce s-au răcit, se toarnă glazura peste ele şi se ornează cu feliuţe de lămâie pudrate cu zahăr, miez de fistic şi coacăze.