Pui bine rumenit
1. Pentru început, se spală şi se curăţă puiul de pieliţe. Se pârleşte câteva minute pe flacără şi se mai trece printr-un jet de apă fierbinte. Se aşază apoi pe un prosop absorbant de bucătărie şi se lasă să se scurgă bine.
2. Între timp, se taie capetele de la căpăţânile de usturoiul şi se spală bine crenguţele de cimbru.
3. După ce s-a scurs de apă puiul, se presară condimentele, atât în interiorul său, cât și în exterior. Se bagă puiul în pungă, care se înţeapă cu o scobitoare, apoi se pune într-o tavă şi se bagă în cuptorul încins în prealabil. Se lasă să se rumenească, la foc potrivit. Cu 20 de minute înainte de a scoate puiul din cuptor, se adaugă în tavă şi căpăţânile de usturoi.
4. După ce s-a rumenit puiul, se scoate din pungă pe un platou şi se serveşte ornat cu crenguţe de cimbru, împreună cu usturoiul copt.