1. Uleiul de măsline se încinge în tigaie (de preferat wok).
2. Puiul spălat, uscat şi tăiat bucăţi se frige pentru 2 minute în acest ulei, până se albeşte bine pe toate părţile. Se aruncă apoi în tigaie condimentele proaspăt pisate în mojar şi un sfert din cantitatea de lapte.
3. Când începe să fiarbă, se adaugă boabele de cardamom şi frunzele de lămâie uscate. Se lasă să fiarbă în lapte până scade de tot, apoi se mai adaugă încă un sfert din lapte şi se pune curry-ul roşu. După ce scade, se mai pune un sfert din lapte şi curry-ul verde. La final, se pune laptele rămas şi felia de lămâie verde. Se lasă să fiarbă bine, sub capac, până când carnea începe să se prăjească.
4. Separat, se fierbe orezul basmati împreună cu un praf de sare şi cu anasonul stelat. Se pune orezul pe farfuria de servire, se face un cuib şi se toarnă puiul la mijloc. Se serveşte cald.