1. Pulpele de pui se spală şi se curăţă de pieliţe, se taie ca să se pătrundă bine. Se condimentează cu sare şi piper, se înţeapă cu o scobitoare sau se crestează cu un cuţit ascuţit, apoi se pun să se înăbuşe în uleiul încins.
2. Se curăţă şi se spală prazul, se taie fâşii şi se adaugă în cratiţă cu pulpele şi se lasă să se rumenească la foc potrivit.
3. Se stropesc cu apă călduţă ca să nu se ardă şi, după ce s-au pătruns bine pe toate părţile, se aranjează într-o tavă, se ornează cu roşiile tăiate felii, se condimentează cu sare şi piper, se mai pune puţin ulei şi se bagă în cuptorul încins.
4. După ce s-au rumenit, se scot şi se servesc ornate cu pătrunjel proaspăt, tocat mărunt. Pot fi stropite cu 2-3 linguriţe de sos de soia sau dacă le preferaţi puţin mai picante cu sos de chili.
28 noiembrie 2010