Pulpă de miel cu fasole
1. Se trece bucata de miel printr-un jet de apă rece şi se lasă să se scurgă pe un prosop absorbant de bucătărie.
2. Se condimentează cu sare, piper, boia, cimbru şi se împănează cu usturoi. Se aşază în tava tapetată cu ulei, se stropeşte cu vinul roşu şi cu apă, dacă este nevoie, şi se bagă în cuptorul încins în prealabil.
3. Fasolea se alege şi se pune să se înmoaie în apă călduţă şi, după ce a stat câteva ore, se pune să fiarbă în 3-4 ape până se elimină toate toxinele.
4. Fasolea fiartă se căleşte în puţin ulei împreună cu ceapa roşie şi cu morcovul tăiat cubuleţe, se condimentează cu sare şi piper, după gust, şi se lasă să se înăbuşă în cuptor. Pulpa de miel se serveşte cu garnitura de fasole şi se ornează cu rozmarin.
din aceeasi categorie