Pulpe de pui cu ceapă şi roşii
1. Se curăţă şi se spală pulpele de pui, se pârlesc puţin pe flacără, se dau cu sare şi piper şi se pun în ulei la prăjit. Se rumenesc bine pe ambele părţi.
2. Se curăţă ceapa şi se pune întreagă peste pulpe în tigaie, la fel se pun şi ciupercile după ce au fost curăţate şi spălate bine. Se amestecă până se înmoaie atât ceapa, cât şi ciupercile şi se mai lasă câteva minute la foc mic.
3. Roşiile se opăresc, se decojesc şi se zdrobesc cu blenderul. Pasta de roşii obţinută se pune peste pulpe şi se mai lasă să dea în 2-3 clocote. La sfârşit se pune crenguţa de rozmarin pentru a-i da un gust deosebit.
4. Dacă doriţi, puteţi să băgaţi mâncarea 20-30 de minute la cuptorul bine încins să se rumenească. Este delicioasă cu salată verde sau castraveţi muraţi, dar şi cu alte garnituri.