1. Se spală bine ciupercile, se curăţă şi se taie cubuleţe. La fel se procedează şi cu ceapa şi cu morcovii.
2. Se spală pulpele de pui şi se pun pe un şervet de bucătărie să se scurgă de apă.
3. Într-o tigaie se pune puţin ulei de măsline şi se căleşte ceapa. Tot atunci se adaugă şi pulpele de pui condimentate cu sare, piper şi boia, dar şi morcovii tăiaţi rondele.
4. Separat, într-o altă tigaie se pun la fiert ciupercile.
5. Peste pulpe şi morcovi se pune o cană de apă şi se lasă să fiarbă.
6. Când ciupercile sunt gata, se aruncă apa de pe ele şi se adaugă peste pulpe.
7. Se mai lasă să fiarbă împreună, aproximativ 10 minute, după care se iau de pe foc.
8. Se pun într-un vas de yena sau de lut şi se mai dau pentru încă 10 minute la cuptor.
9. Înainte cu 2 minute de a le scoate, se adaugă pătrunjelul tocat mărunt. Se servesc calde.