1. Albuşurile de ou se bat spumă şi se adaugă 75 de grame de zahăr. Separat, se amestecă gălbenuşurile cu zahărul rămas. Treptat, se pune grişul, cacaoa şi albuşurile bătute. Se întinde aluatul în două tăvi, în care s-a pus în pre­alabil hârtie de copt. Se lasă să se coacă, pentru aproximativ 10 minute, la o temperatură de 190 C.

2. Se presară cacao peste două prosoape de bucătărie. Se scot foile coapte şi se aşază pe prosop, apoi se îndepărtează repede hârtia.

3. Se topeşte ciocolata în lapte fierbinte. Apoi se adaugă lichiorul de cafea şi se lasă amestecul la răcit. Se topeşte untul, apoi se pune zahărul în compoziţia lichidă şi se bate spumă. Treptat, se toarnă peste amestecul de ciocolată până ce se omogeni­zează.

4. Pe foile coapte se întinde câte o treime din cantitatea de cremă şi se aşază una peste cealaltă. Se rulează, apoi se pune pe deasu­pra crema rămasă, se ornează cu frunzele din zahăr şi se pune la frigider, pentru a se întări.