1. Se opăresc roşiile, se decojesc şi se taie cuburi.
2. Se toacă mărunt ceapa şi usturoiul şi se călesc într-o tigaie.
3. Peste ceapă, se adaugă şi creveţii decorticaţi. Se condimentează cu sare şi piper şi se stropesc cu zeama de lămâie.
4. Se pun apoi roşiile tăiate cubuleţe şi vinul alb.
5. Se lasă să fiarbă aproximativ 10-15 minute, la foc mic.
6. Se tapetează o tavă cu puţin ulei şi se aşază creveţii.
7. Deasupra lor se toarnă sosul, după care se pune şi brânza.
8. Se dă tava la cuptorul preîncălzit pentru aproximativ 10 minute.
9. Se lasă până se topeşte brânza, după care se scoate.
10. Între timp, se spală o legătură de mărar, se scurge de apă şi se toacă mărunt.c
11. Se presară deasupra creveţilor, după care se servesc calzi.