1. Se amestecă într-un vas zahărul pudră cu făina. Se adaugă zahărul vanilat, coaja de lămâie şi margarina tăiată cubuleţe. Se amestecă bine, până se obţine o compoziţie omogenă, care se împarte în două jumătăţi. În una dintre ele se adaugă cacaua şi se mai amestecă bine până se încorporează. Se pun aluaturile în folie, separate, şi se bagă la frigider, timp de 30 de minute.
2. După aceea, se scot aluaturile din folie. Cel alb se modelează în formă de ruladă, apoi se înţeapă cu degetele de jur-împrejur, la rând, cu o distanţă de un centimentru între ele. Din aluatul de cacao se formează nişte mici biluţe care se pun în găurile formate în aluatul alb, astfel încât să le acopere. Din restul de aluat de cacao se întinde o foaie cu care se îmbracă aluatul alb. Se pune rulada într-o tavă şi se mai lasă la frigider 60 de minute.
3. După ce a stat la rece, se scoate rulada şi se taie în rondele de câte un centimetru, care se pun pe o tavă unsă cu puţină margarină, apoi se bagă la cuptor. Se coc timp de 15 minute, la o temperatură de 180° C. Se servesc după ce s-au răcit.
11 ianuarie 2011