1. Se pregăteşte tava de aragaz cu hârtie de copt şi se dă drumul la cuptor să se încingă.

2. Separat, într-un bol de plastic se separă ouăle. Albuşurile se bat spumă cu mixerul, zahărul, se adaugă în ploaie cu cel vanilat şi se bat bine până se topeşte tot zahărul. Se pun şi gălbenuşurile cu puţină sare peste albuşuri şi se mai mixează aproximativ 5 minute. Se adaugă făina şi se amestecă cu un tel, încet, în sensul acelor de ceasornic. Se întinde compoziţia în tavă uniform şi se bagă la cuptor urmărindu-se cu atenţie să nu se ardă.

3. Pentru cremă se freacă gălbenuşurile cu zahărul pudră, vanilia şi brandy, iar la sfârşit se pune crema de brânză şi se mai mixează 5-10 minute să se întărească.

4. După ce s-a copt foaia, se rulează şi se acoperă cu un prosop pentru 5 minute să se desfacă repede de pe hârtie.

5. Se spală caisele, se desfac şi se zdrobesc cu blenderul până devine un piure fin. Pentru a păstra culoarea caisei, picuraţi peste fructe zeama de la o jumătate de lămâie.

6. Se întinde piureul de caise pe toată suprafaţa ruladei, se pune crema de brânză uniform şi se rulează cu grijă ca să nu se strice. Se ornează cu cremă şi caise şi se bagă la frigider să se întărească. Se serveşte ornată cu frunze de mentă şi migdale măcinate.