1. Într-o oală cu fund gros se amestecă zahărul cu 150 ml apă şi se lasă pe foc, să fiarbă potolit până se leagă siropul. Se pune deoparte să se răcească.

2. Se amestecă cu zahărul vanilat, nuca de cocos, 60 g unt şi cacao. Biscuiţii se pisează şi se adaugă treptat, până se absoarbe tot siropul. (Se păstrează o linguriţă nucă de cocos pentru glazură.)

3. Mai mult de jumătate din compoziţia de blat se întinde într-o foaie groasă de 1 cm, în formă dreptunghiulară şi se pune pe o hârtie pergament ca să se poată rula.

4. Pentru cremă, se freacă 125 g unt cu zahărul pudră, pănă ce se topeşte tot zahărul, apoi se adaugă coaja de portocală şi se întinde pe blat. Se pune şi restul de compoziţie de blat şi se rulează. Se presară nucă de cocos, se împachetează în hârtie şi se pune la rece, 12 ore.