1. Pentru blat, se bat gălbenuşurile cu zahărul, zahărul vanilat şi şase linguri de apă rece. Se adaugă albuşurile bătute spumă şi făina cernută cu amidonul şi cacaua. Se amestecă uşor şi se toarnă într-o tavă dreptunghiulară tapetată cu hârtie de copt. Se coace la foc potrivit, 10 minute. Se scoate rapid hârtia de copt, se aşază pe un prosop umed şi se rulează ca să nu se rupă.

2. Se bate frişca cu zahărul vanilat, se aşază zmeura, se întinde frişca uniform şi se rulează cu grijă, să nu iasă din ruladă.

3. Se bagă la frigider aproximativ o oră şi se îmbracă rulada cu frişcă să nu mai rămână niciun loc neacoperit. Se presară fulgii de ciocolată uniform, se aşază simetric fructele de zmeură şi se ornează pentru culoare şi efect cu frunze de zmeură sau dacă nu aveţi cu frunze de mentă.