1. Se taie fâşii pieptul de curcan, se bate cu ciocanul de şniţele, se unge cu puţin ulei, apoi se condimentează cu sare, piper şi rozmarin.
2. Se acoperă cu o folie de plastic şi se bagă la rece. Între timp, se curăţă ciupercile, se spală şi se călesc în puţin unt. După ce şi-au lăsat sucul, se condimentează cu sare şi piper şi se amestecă cu caşcaval ras şi pesmet.
3. Se scoate carnea de la rece, se întinde şi se umple cu ciuperci. Se rulează, se presară cu pesmet, se pune rozmarin, 100 ml apă şi se bagă la cuptor, la foc potrivit.
4. Între timp, se pregătesc ardeii. Se toacă mărunt şi se călesc în puţin ulei de măsline. Se condimentează cu sare şi piper. După ce s-au făcut, se pun în tava cu rulada de piept de curcan şi se mai lasă câteva minute în cuptor. Se ornează cu cimbru.