1. Se curăţă ficăţeii de pieliţe şi se pun să fiarbă într-o cratiţă cu apă. Se lasă să fiarbă în 2-3 clocote. După ce au fiert, se pun într-o sită să se scurgă şi se acoperă cu un capac sau cu o folie transparentă.

2. Se toacă pieptul de pui şi se amestecă cu ceapa tocată mărunt şi se lasă la rece. Ficăţeii se taie felii subţiri şi se pun într-un bol. Ciupercile se curăţă de pieliţe şi de codiţe, se spală în 3-4 ape şi se taie felii subţiri.

3. Muschiuleţul de vită se desface uşor cu un cuţit ascuţit şi se bate cu ciocanul de şniţele până se întinde uniform. Bucata de carne se unge cu puţin ulei şi se lasă la rece. Carnea tocată se condimentează cu sare şi piper, după gust, şi se amestecă bine cu ouăle.

4. Pasta obţinută se întinde uniform peste bucata de muşchi, feliile de ciuperci şi de ficat se pun peste carnea tocată şi se rulează cu atenţie să nu se rupă. Se aşază rulada într-o formă, se unge cu unt şi se stropeşte cu apă. Se bagă la cuptor şi, din când în când, se mai pune apă. Se serveşte ornată cu rozmarin.