Ruladă de viţel cu spanac
1. Muşchiul se spală, se usucă şi se taie pentru a putea fi umplut. Se bate cu ciocanul de şniţel să se aplatizeze şi se condimentează cu sare şi piper. Se lasă la rece 30 minute.
2. Ceapa se curăţă, se toacă mărunt şi se căleşte în unt încins. Se stinge cu puţină apă şi se lasă să fiarbă înăbuşit 2 – 3 minute. Se adaugă spanacul tocat, ardeiul gras şi 2 roşii tăiate cubuleţe. Se condimentează cu sare şi piper şi se lasă să fiarbă până dispare toată apă din tigaie. Se ia de pe foc, iar când se răceşte se amestecă cu caşcavalul ras.
3. Se umple muşchiul cu jumătate din compoziţie, apoi se rulează şi se leagă cu aţă. Se pune într-o tavă cu ulei şi vin îndoit cu apă, apoi se coace în cuptorul încins, 70-75 minute. Se serveşte tăiată felii cu garnitură de roşii umplute cu restul de spanac.