1. Carnea se spală, se usucă şi se taie pentru a putea fi umplută şi rulată. Se bate uşor cu ciocanul de şniţele şi se condimentează cu sare şi piper pe ambele părţi. Se lasă jumătate de oră la rece.

2. Se curăţă ceapa şi morcovii şi se pun la fiert în 1 l de apă cu sare. Se păstrează morcovii şi supa. Ciupercile se curăţă, se spală şi se fierb 10 minute. Se scurg şi se toacă mărunt, apoi se călesc într-o tigaie cu unt. Se adaugă usturoiul tocat, sare, piper şi se ţin pe foc pănă ce se evaporă toată apa din tigaie. Se lasă puţin să se răcească şi se amestecă apoi cu verdeaţa tocată mărunt.

3. Compoziţia de ciuperci se întinde pe bucata de carne condimentată. Se pun apoi morcovii fierţi tăiaţi în sferturi şi caşcavalul ras. Se rulează şi se leagă cu aţă. Se pune într-o tavă cu ulei şi se adaugă o cană de supă şi 100 ml vin. Se coace 50 – 60 minute, în cuptorul bine încins, stropind din când în când cu sosul din tavă. Se serveşte tăiată felii, caldă sau rece.