Rulouri cu sos de roşii

1. Se taie muşchiuleţul de vită felii şi se bat, până se obţ in fâşii foarte subţiri. Se ung apoi pe rând cu ulei, se condimentează cu sare şi piper şi se lasă la rece.

2. După ce au stat la rece, se scot, se desfac şi se aşază pe câte o felie de bacon şi apoi se rulează. Rulourile se prind cu scobitoare şi se prăjesc 2-3 minute pe o parte şi 2-3 minute pe cealaltă parte, cât să capete o crustă.

3. Se aşază apoi într-o tavă, se stropesc cu puţină apă caldă şi 1-2 linguriţe de ulei şi se bagă în cuptorul bine încins. Între timp, se curăţă şi se spală cartofii şi se pun la fiert. După ce au fiert, se scot din apă, se amestecă cu unt, caşcaval ras şi mărar şi mai se bagă câteva minute la cuptor.

4. Când s-au făcut rulourile, se toarnă sucul de roşii şi restul de vin şi se mai lasă 20 de minute. Rulourile se ornează cu fire de cimbru şi se servesc cu garnitură de salată de sfeclă şi cartofi natur.