Rulouri de curcan cu sos

Usor
  1. Se taie pieptul de curcan felii potrivite. Fiecare bucată se presează cu ciocanul de şniţele. Se condimentează cu sare şi piper, se adaugă la mijloc o bucată de caşcaval, o fâşie de ardei capia, se rulează, se prinde cu o scobitoare şi se trece prin pesmet.
  2. Separat, se bat ouăle spumă cu sare, piper şi muştar, iar rulourile se trec prin pesmet-ou-pesmet, apoi se pun să se prăjească în uleiul încins. După ce s-au rumenit, se scot pe un prosop absorbant de bucătărie.
  3. Într-o crăticioară, se pune uleiul, piureul de roşii, sarea, mierea, piperul, cimbrul, boiaua şi busuiocul. Se lasă să fiarbă câteva minute şi, după ce a fiert, se dă la rece. Rulourile se servesc cu sos de roşii şi garnitură de cartofi.