Rulouri de vită cu bacon şi roşii
1. Muşchiuleţul de vită se porţionează în 4-5 bucăţi şi se bate cu ciocanul de şniţele până se întinde şi se subţiază foarte bine. Ca să nu se rupă bucata de carne atunci când se bate cu ciocanul, se pune o pungă de plastic peste carne. Bucăţile se dau cu sare, piper şi se ung cu ulei şi se bagă la frigider.
2. Se dă drumul la cuptor la o temperatură de 160° şi se pregăteşte tava. Se unge cu unt şi se presară puţin pesmet sau făină.
3. Se scot fâşiile de carne de la frigider, se întind şi peste ele se pun feliile de caşcaval. Se rulează şi se îmbracă în feliile de bacon. Ca să fiţi sigure că nu se desfac, cel mai bine ar fi să le prindeţi cu scobitori la capete. Se pun apoi la cuptor.
4. După 30 de minute de copt, se scoate tava şi se pun roşiile întregi sau tăiate bucăţi. Rulourile se servesc calde cu garnitură de cartofi nature sau salată de crudităţi.