Salată cu mozzarella şi pui
1. Se feliază pieptul de pui, se unge cu unt şi se condimentează cu sare, piper, cimbru şi busuioc. Se acoperă cu o folie şi se bagă la frigider. În acest timp, se încinge grătarul şi se unge cu ceapă.
2. Salata verde se curăţă, se spală şi se lasă în sită să se scurgă. Se scot feliile de piept şi se pun pe grătar. Se răsucesc la intervale de 4-5 minute, ca să nu se rumenească prea tare. După ce s-au fript, se taie fâşii şi se lasă să se răcorească.
3. Într-un bol de plastic, se prepară sosul pentru salată. Se pune oţetul, uleiul, cimbrul şi busuiocul, sarea şi piperul şi o linguriţă de zahăr. Se amestecă bine şi se toarnă peste salată.
4. În salată, se pun fâşiile de piept, crutoane de pâine şi mozzarella. Se amestecă bine şi se serveşte ornată cu busuioc verde.