Salată cu pui
1. Se ia pieptul de pui, se trece printr-un jet de apă, se şterge bine cu un prosop absorbant şi se prăjeşte în uleiul încins. Se întoarce de pe o parte pe cealaltă, la intervale mici, astfel încât să se rumenească uniform. Se scoate şi se lasă să se scurgă de grăsime pe un prosop absorbant.
2. Separat, se spală varza şi salata, apoi se lasă la scurs.
3. Varza roşie se taie fideluţă, se condimentează cu sare şi se amestecă bine iar salata se rupe cu mâna. Sfecla roşie fiartă se rade pe răzătoarea mică, ceapa se taie solzişori şi se pun într-un bol împreună cu celelalte ingrediente.
4. Se pregăteşte sosul din ulei, oţet, zahăr, sare, piper şi vin şi se adaugă peste salată. Pe deasupra, se presară feliuţele de piept. Se serveşte cu crutoane cu usturoi.