Te-ai săturat de salata clasică? Încearcă una exotică, de andive!

1. Andivele se curaţă de frunzele exterioare si de miezul care poate fi prea amar, se desfac frunza cu frunza si se asaza pe un platou.

2. Se pune cât mai estetic amestecul de salata, de regula gata spalat. Marul se curăţă de casuţa cu sâmburi si se taie cât mai fin. Se sfarâma brânza albastra cu degetele si se presara peste salata.

3. Nucile se marunţesc usor si se presara si acestea peste restul ingredientelor.

4. Sosul se prepara cel mai bine într-un borcan în care întâi se pun doua linguri de oţet si un praf de sare. Se pune capacul si se agita bine. Apoi, se deschide si se adauga uleiul, piperul si mustarul, se închide din nou si se agita bine borcanul. 5. Salata se aduce la masa imediat cu sosul vinegreta turnat peste ingrediente.

din aceeasi categorie