Salată de pui cu caju

1. Se spală pieptul de pui, se curăţă de pieliţe şi se taie cubuleţe. Într-o crăticioară, se toarnă puţin ulei de măsline, se lasă să se încingă câteva minute şi apoi se adaugă cubuleţele de pui şi se călesc la foc mic.
2. Se stropesc cu sos de soia şi se condimentează cu sare şi piper. Se lasă să se pătrundă bine şi, la sfârşit, se adaugă zahărul, morcovii feliaţi, caju-ul prăjit şi se călesc înăbuşit.
3. Între timp, se curăţă mazărea, ciupercile şi broccoli. Se spală şi apoi se opăresc în apă cu puţină sare şi zahăr. După ce au fiert, se scot cu spumiera şi se lasă câteva minute să se scurgă.
4. Legumele opărite se pun în tigaie împreună cu puiul rumenit şi se stropesc cu sos de soia, dacă mai este nevoie. Se condimentează cu sare şi piper și se serveşte cu garnitură de orez simplu.