O salată de pui devine foarte săţioasă când îi pui crutoane, iar sosul de muştar îi dă un gust aparte. Iată o reţetă simplă şi gustoasă:
1. Se taie pieptul de pui julienne, se stropește cu puțin ulei de măsline, apoi se asezonează cu sare și piper. Se prăjește rapid în tigaie, pe toate părțile, timp de câteva minute.
2. Se taie pâinea cubulețe, se stropește cu ulei de măsline, se asezoneză cu sare, piper și, opțional, ierburi uscate. Se bagă cuburile de pâine în cuptor, până se usucă.
3. Bucățelele de pui, crutoanele, salata, roșiile cherry tăiate jumătăți și feliile de castraveții se amestecă bine.
4. Din zeama de lămâie, ulei de măsline, o lingură de muștar, sare și piper se face un dressing care se toarnă peste salată. Se aduce la masă imediat.
Rețetă pregătită în emisiunea ”Draga mea prietenă” de la Kanal D.