1. Pentru început, se spală pieptul de pui, se taie fâşii, se condimentează cu sare şi piper, se dă prin oul bătut şi prin făină şi se prăjeşte.
2. Se taie bagheta felii potrivite şi se pun în cuptor să se rumenească. Separat, se topeşte untul într-un ibric şi se adaugă ceapa şi usturoiul tocate fin. Sosul se condimentează cu sare şi piper, după gust, şi se toarnă peste crutoanele din cuptor. Se mai lasă câteva minute şi apoi se opreşte focul.
3. Se curăţă salata şi spanacul de codiţe şi se spală în câteva ape, apoi frunzele se pun să se scurgă în sită. Roşiile şi castraveţii se spală bine şi se taie feliuţe. Toate se aranjează într-un bol şi pe deasupra se pun şniţelele de pui şi crutoanele rumenite şi aromate.
4. Salata se condimentează cu sare, piper și se stropeşte cu oţet balsamic şi zeamă de lămâie.