1. Se pune făina într-un bol, se face o gaură la mijloc şi se adaugă şi celelalte ingrediente: sarea, drojdia, apa şi uleiul. Se amestecă bine şi se lasă să crească 30 de minute.

2. Separat, se curăţă legumele, se spală şi se rad pe răzătoarea mică. Toate legumele şi verdeaţa se călesc cu un cubuleţ de margarină. Se lasă câteva minute apoi se amestecă cu pesmet, sare şi piper şi se lasă să se răcească la temperatura camerei.

3. Dacă a crescut, coca se scoate din bol şi se taie bucăţi de mărimea unei nuci. Se întinde cu sucitorul bine şi se umple cu compoziţia de legume. Se răsucesc astfel încât să arate ca un rulou şi se lipesc la capete.

4. Se pune ulei într-o tigaie, se lasă să se încingă şi se prăjesc 3-4 minute pe o parte şi 3-4 minute pe cealaltă parte. Se servesc calde, ornate cu caşcaval de post şi verdeaţă.