Învaţă să faci un desert inedit şi exotic, cu banane, lapte de cocos şi tapioca. Seamănă cu un orez cu lapte mai aromat şi cei mici vor rămâne fani pe viaţă ai supei de banane cu tapioca şi cocos.

Mod de preparare:

Pune la fiert 2 ceşti şi jumătate de apă şi amestecă perlele de tapioca. Lasă să fiarbă şi amestecă des, circa 12 minute, până ce tapioca devine translucidă şi se îngroaşă. Ca să ştii când este gata tapioca, uită-te în centrul fiecărei perle. Dacă perluţa are o bobiţă albă în mijloc, înseamnă că este gata, dacă nu,mai trebuie fiartă.

Adaugă bananele tăiate felii, laptele de cocos, zahărul şi sarea şi fierbe la foc mic circa 2 minute.

Dă deoparte vasul de pe foc şi adaugă vanilia, apoi lasă supa de banane cu tapioca şi cocos la răcit circa 10 minute.

Pune în castroane şi serveşte cu alune crude, sau puţină scorţişoară deasupra.