1. Pulpiţele de pui se spală, se curăţă de pieliţe şi se pun la fiert într-o oală cu puţină sare, se ia spuma şi se lasă să fiarbă în continuare.

2. Toate legumele se curăţă şi se spală. Morcovii, ţelina şi păstârnacul, ceapa şi căţeii de usturoi se pun la fiert împreună cu pulpiţele de pui şi se lasă să fiarbă aproximativ 30 de minute.

3. După ce s-au fiert legumele se scot din supă, iar dacă doriţi puteţi să păstraţi morcovii pentru supă, îi puteţi tăia rondele. Pătrunjelul se toacă mărunt şi se pune în fiecare porţie atât cât doriţi. Se pune sare şi un praf de piper şi se serveşte fierbinte cu zeama de lămâie sau crutoane de pâine prăjită. Dacă doriţi puteţi să adăugaţi o linguriţă de unt în supă după ce aţi oprit aragazul. Supa capătă un gust delicios şi special în combinaţie cu pătrunjelul.