Învaţă să prepari o supă spornică de pui, săţioasă şi gustoasă, cu tăieţei.

 

Mod de preparare:

 

1. Puiul se spala, se pârleste la flacara aragazului, se por_ioneaza si se pune la fiert în apa rece cu un praf de sare.

 

Se lasa la foc mic si se spumeaza cu regularitate.

 

2. Dupa 30 de minute de fiert se adauga zarzavaturile cura_ate si taiate mai mic. Se lasa la fiert fara sa clocoteasca.

 

3. Dupa ce atât carnea, cât si legumele au fiert, se strecoara supa imediat într-un alt vas curat. Carnea se foloseste pentru friptura, iar zarzavaturile fie se consuma separat, fie se pun în supa.

 

4. Se fierb taie_eii separat, apoi se pun în supa si se mai lasa 2-3 minute sa fiarba împreuna.

 

Se gusta supa de sare si se aduce la masa cu patrunjel deasupra.