Tagliatele cu rulouri de pui

1. Pentru început, se pun pastele să fiarbă în apă cu sare conform instrucţiunilor de pe pachet. După ce au fiert, se scot în sită şi se trec prin câteva jeturi de apă rece.
2. Separat, se curăţă ciupercile, se spală, se taie mărunt şi se călesc în uleiul încins împreună cu verdeaţa tocată mărunt, cu ceapa şi cu nucile coapte şi măcinate. Se condimentează cu sare şi piper, după gust şi, la sfârşit, se adaugă caşcavalul.
3. Pieptul de pui se taie astfel încât să se poată umple şi rula. Se bate bine cu ciocanul de şniţele, se umple cu pasta de ciuperci, se rulează şi se prind cu scobitori la capete, apoi se prăjesc în uleiul încins. După ce au căpătat o culoare aurie, se scot şi se lasă să se răcească.
4. Între timp, se topeşte untul, se adaugă făina, se stinge cu laptele şi cu ciupercuţele tăiate bucăţi şi se condimentează cu sare şi piper. Rulourile de pui se servesc cu sosul alb şi cu pastele înăbuşite în puţin unt. Se ornează cu frunze de salată, foi de dafin şi felii de roşii.