Tarta cu ciuperci si branza este un fel principal delicios, perfect pentru momentele în care eşti în pană de idei.

1. Pentru aluat, se amestecă făina, untul şi sarea. Se folosesc degetele şi, după ce ingredientele se transformă sub formă
de praf, se adaugă apa, puţin câte puţin. Se amestecă şi se frământă, apoi se adună aluatul sub forma unei bile care se înveleşte în folie alimentară şi se dă la rece pentru o oră.

2. Între timp, feliile de ciuperci din conservă se trec printr-un jet de apă rece.

3. Într-un vas, se amestecă brânza cu iaurtul şi apoi se adaugă ouăle bătute cu laptele, adăugând nucşoara, sarea şi piperul.

4. Aluatul se întinde şi se transferă în forma de copt, se înţeapă cu furculiţa şi se toarnă amestecul cu brânză. Se pun ciupercile deasupra şi se dă la cuptor pentru 30 de minute. Tarta cu ciuperci si branza se serveste calda sau rece.