1. Pentru aluat pufos, se bat spumă ouăle cu zahărul, zahărul vanilat şi o lingură de apă. Se adaugă făina cernută cu praful de copt şi se toarnă într-o tavă unsă cu unt. Se coace în cuptorul încins, la foc potrivit, 15-20 minute.

2. Pentru aluatul crocant, se amestecă rapid făina cernută cu praful de copt, cu untul, gălbenuşul, zahărul pudră şi un praf de sare. Se acoperă cu o folie şi se lasă la rece jumătate de oră. Se întinde într-o foaie subţire şi se coace 12-15 minute.

3. Blatul crocant se unge cu ciocolată şi se acoperă cu blatul pufos.

4. Pentru umplutură, jumătate din zmeură se mixează cu zahărul, zeama de lămâie şi iaurtul. Se înglobează mai întâi gelatina înmuiată, apoi şi frişca bătută. Se întinde crema pe cele două blaturi şi se ornează cu jeleul de zmeură, restul de fructe şi migdalele tocate mărunt. Se lasă la rece două ore.