1. Se bat ouăle cu 150 g zahăr şi zahărul vanilat, până se dizolvă tot zahărul. Se adaugă făina în ploaie, se amestecă uşor şi se toarnă într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Se coace în cuptorul încins, la foc potrivit, 25-30 minute.

2. Se scot mandarinele din compot şi se lasă la scurs. Se păstrează siropul. Budinca de vanilie se prepară după indicaţiile înscrise pe plic, folosind siropul din compot în locul laptelui. Se pune la rece.

3. Jumătate din fructe (mandarinele din compot şi kiwi) se taie cubuleţe, iar restul se taie felii şi se păstrează pentru ornat. Se bate frişca cu 50 g zahăr şi se amestecă cu budinca răcită şi mandarinele tăiate cubuleţe.

4. Blatul se unge cu jumătate din cremă, apoi se presară cubuleţele de kiwi şi se întinde şi restul de cremă. Se ornează cu felii de fructe şi se pastrează la rece 2-3 ore.