1. Se bat bine albuşurile cu jumătate din cantitatea de zahăr, iar gălbenuşurile cu cealaltă cantitate de zahăr şi cu apa şi coaja de lămâie.
  2. Se amestecă şi făina cu praful de copt şi cu amidonul, după care se adaugă şi compoziţia de gălbenuşuri şi de albuşuri.
  3. Se tapetează o tavă cu unt şi făină,  se pune compoziţia şi se dă la cuptor pentru 30 de minute.
  4. Se dă marţipanul pe răzătoare, după care se amestecă cu zahăr, cu apă şi cu lichiorul de vişine.
  5. Se taie blatul în trei părţi pe orizontală.
  6. Se unge prima parte cu crema de ciocolată, după care se pune cea de-a doua parte şi se unge cu compoziţia de marţipan.
  7. Se pune şi ultima parte de blat şi se dă la frigider pentru 30 de minute.
  8. Se unge tortul cu gemul de căpşuni şi se decorează cu migdale.
  9. Deasupra, se pun bucăţi de fructe, peste care se adaugă gelatina preparată conform instrucţiunilor de pe pachet.