1. Se bat ouăle cu jumătate de lapte şi un praf de sare, apoi se adaugă în ploaie cacaua cernută cu făina. Se amestecă bine până se omogenizează, se subţiază cu restul de lapte şi se lasă 10 minute să se odihnească.

2. Între timp, se bate frişca cu laptele praf, zahărul şi zahărul vanilat şi se pune apoi la rece.

3. Într-o tigaie încinsă cu ulei se prăjesc pe rând clătitele şi se lasă deoparte să se răcească. În funcţie de dimensiunea tigăii, se obţin patru clătite mai mari sau şase clătite mijlocii.

4. Clătitele se aşază pe un platou, se ung pe rând cu crema de frişcă şi se ornează cu glazură de ciocolată şi de lămâie.

5. Pentru glazura de lămâie, se amestecă la cald zahărul pudră cu mierea şi cu zeama de lămâie, iar pentru glazura de ciocolată se topeşte ciocolata rasă în care s-a pus un vârf de cuţit de unt şi o linguriţă de rom.