1. Se amestecă uleiul, mierea şi zahărul şi se pun la foc mic câteva minute. Se trag apoi deoparte şi se lasă la răcit.

2. Se prepară aluatul astfel: se pune într-un bol făina, se adugă praful de copt, migdalele măcinate, ouăle şi se amestecă totul cu mixerul.

3. În acelaşi amestec, se adaugă lămâile şi porto­calele confiate, apoi cuişoarele măcinate şi un praf de sare şi se amestecă în continuare cu mixerul. Dacă aluatul este prea moale, se mai pune puţină făină. Se acoperă şi se lasă la frigider 1 oră să se odihnească.

4. Se unge tava cu puţină margarină, apoi se întinde bine coca.

5. Cu o pensulă specială, se unge tot aluatul cu smântâna pentru frişcă.

6. Se taie în pătrăţele de 6×6 cm.

7. Se încălzeşte cuptorul la 200 grade. Fiecare pătrat se ornează cu câte o cireaşă, jumătăţi de migdale şi bucăţi de lămâi confiate. Se dă la cuptor şi se coace la foc potrivit.

8. Se lasă la copt aproximativ 40 de minute, până când blatul capătă o culoare ma­ronie. Se scoate, se lasă la răcit şi se taie în pătrăţele pe semnele deja făcute.