Pui Tetrazzini

Dacă îți place combinația de pui și paste, o să adori această rețetă. De unde mai pui că e super rapidă și ușoară. Perfectă pentru finalul unei zile lucrătoare, în care nu ai putere să stai prea mult în fața aragazului. Rețeta aparține talentatei și simpaticei Giada De Laurentiis. Preîncălzește cuptorul la treaptă mare. Unge o […]

Jambalaya

Jambalaya, un fel de mancare originar din Louisiana si care pare a fi un derivat al retetei spaniole de paella, este o combinatie delicioasa de legume, carne si orez.

Prajitura cu banane

O reteta usoara cu fructul cel mai popular al verii, banana, si cu ciocolata, un desert perfect pentru o petrecere cu prietenii. 

Budinca de ciocolata

Cei care adora ciocolata vor fi incantati sa descopere aceasta reteta usoara si gustoasa de budica de ciocolata.   

Legume sotate

O reteta de legume sotate, ideala pentru o cina in familie.  

Supa-crema de morcovi

O supa gustoasa, care este foarte sanatoasa multumita vitaminelor din morcovi, si care se face intr-un timp foarte scurt.

Salata consistenta

O reteta de salata consistenta, ce iti potoleste foamea pentru o perioada lunga de timp si care este totodata plina de vitamine si calciu. In plus, salata consistenta este ideala atunci cand te grabesti, deoarece in numai 20 de minute e gata.

Prajitura cu mac prajit, portocale si sos de ciocolata

Prajitura cu mac prajit, portocale si sos de ciocolata este un desert complex, ce imbina perfect gustul racoritor de portocala cu cel al semintelor de mac. Reteta trimisa de Antonia Nastase, din Bucuresti.

Çılbır

O rețetă turcească spectaculoasă vizual, sănătoasă, rapidă și veche de când lumea: se spune că sultanii otomani obișnuiau să mănânce asta încă din secolul al 15-lea. Să facem împreună un delicios… Çılbır – ouă poșate cu cremă usturoiată de iaurt și unt topit aromatizat. Pisează usturoiul și freacă-l un pic cu sare până devine păstos (ca […]

Coltunasi de Idria

O reteta de coltunasi aperitiv putin diferita de cele romanesti si care poate fi servita sub forma de gustare, aperitiv sau, de ce nu, ca si garnitura. Reteta de coltunasi de Idria este parte din bucataria slovena si provine din regiunea Žlikrofi.