Fierbere
Paste cu ton si ardei
Pastele cu ton si ardei sunt un preparat rapid, ce se gateste numaidecat si care merge de minune atat la pranz cat si la cina.
Pasta de ciuperci
Pasta de ciuperci este un preparat gustos ce poate fi mancat ca aperitiv sau gustare. Este recomandata in mod deosebit celor cu afectiuni cardiace.
Jeleu de fructe
Aceasta reteta de jeleu cu fructe reprezinta o alternativa sanatoasa pentru variantele de jeleu existente in comert, care contin adesea conservanti si potentiatori de arome.
Sarlota cu nuci
Un desert racoritor si savuros, perfect pentru a fi servit invitatilor. Sarlota cu nuci se face intr-un timp scurt si poate fi pregatit si de catre cei care sunt invatacei in arta culinara.
Chec pufos cu dovleac
Poate credeai ca ai incercat toate retetele de chec, insa sigur nu ai incercat reteta de chec pufos cu dovleac. Foarte potrivita toamna, cand dovlecii se gasesc cu usurinta, checul cu dovleac poate face senzatie la petrecerea de Halloween.
Supra crema de dovleac
Iubitorii de dovleac vor gasi aceasta reteta delicioasa, intrucat acesta este ingredientul principal. Supa crema de dovleac este un tip de mancare cu specific american, ce se serveste toamna, in special in perioada Zilei Recunostintei.
Paste cu carne si dovleac
Dovleacul este de regula asociat placintelor pe care le mancam cu incantare toamna si in preajma sarbatorilor. Cu toate acestea, el poate fi adaugat cu succes si in mancaruri, precum in aceasta reteta de paste cu carne si dovleac.
Pui cu gutui
Carnea de pui cu gutui pregatita la cuptor are o aroma deosebita ce te imbie inca de dinainte de a gusta. Reteta usoara, perfecta pentru o cina sanatoasa.
Clatite americane cu gutui
O portie de clatite americane pufoase e mai usor de obtinut decat ai fi crezut. Pentru a-i da putina savoare autohtona, aceasta reteta combina clatitele americane cu gutuile, fruct apreciat in bucataria traditionala romaneasca.
Pui cu ciuperci
O solutie rapida pentru un pranz sau o cina in familie, reteta de pui cu ciuperci este usor de gatit si economica totodata. Costul unei portii este de 5 lei.