Fierbere
Paste cu sos si masline
Reteta simpla si gustoasa de paste, ideala pentru cei care nu consuma carne si pentru diete.
Rulouri din paste
Aperitiv rapid, aspectuos si sanatos, perfect pentru mese festive.
Somon cu sos de portocale si ghimbir
Satios si sanatos totodata, somonul cu sos de portocale si ghimbir e perfect pentru cei care vor sa tina dieta.
Rosii umplute
Un fel de mancare des intalnit in gospodariile romanesti, rosiile umplute, aici intr-o varianta imbunatatita si imbogatita.
Taitei picanti cu ton si sos de avocado
Daca va plac mancarurile picante si care necesita foarte putina pregatire, reteta aceasta de taitei picanti cu ton si sos de avocado e perfecta pentru voi!
Creveti cu sos alb
Un deliciu fin pentru iubitorii fructelor de mare. Se face mai repede decat ati crede, de incercat! Cina ideala pentru serile calduroase de vara.
Foi cu miere
Praitura cu miere de albine te duce cu gandul la copilarie. Vei cuceri pe toata lumea cu acest desert!
Supa de dovleac
Supa de dovleac este delicioase si foarte sanatos. In plus, se prepara foarte repede!
Balmoș ca în Bucovina
Una din mâncărurile de bază ale ciobanilor din pitoreasca zonă a Bucovinei, balmoșul este de multe ori confundat cu o banală mămăligă. Da, are la bază tot mălaiul, dar nu se fierbe în apă ci în zer (sau jintuială). De fapt, ce spunem noi? Faceți și vă vețti da seama clar de diferență! În primul rând […]
Alivenci moldovenești
O rețetă țărănească autentică, un aperitiv gustos și extrem de ușor de făcut. Li se mai spune și plăcinta ciobanului, deoarece conțin ingredientele de bază ale poporului nostru: mălaiul, brânza și smântâna. Laptele se pune la fiert cu un praf de sare., amestecând din când în când să nu se lipească. Atunci când dă în […]