Friptura
Piure de mazare cu menta
Un piure putin mai bizar, dar care se face usor si cu siguranta da o nota de rafinament. In plus piureul de mazare cu menta poate fi usor alaturat preparatelor din carne, mai ales de pasare.
Antricot de vita la gratar
In doar 20 de minute poti obtine o friptura suculenta cu aceasta reteta de antricot de vita la gratar.
Pulpa de caprioara cu sos picant si cartofi
Pentru ocaziile speciale in care doriti sa pregatiti vanat, aceasta reteta de pulpa de caprioara cu sos picant si cartofi este foarte potrivita. Reteta trimisa de Adina Stoica, din Ramnicu Valcea.
Friptura de miel a la Mioara Velicu
Interpreta de muzica populara Mioara Velicu ne-a impartasit reteta preferata din perioada Sarbatorilor Pascale, friptura de miel.
Ciolan la cuptor
Pentru o masa satioasa si delicioasa, aceasta reteta de ciolan la cuptor este exact ce iti trebuie. Serveste-l alaturi de cartofi la cuptor sau de salata verde.
Friptura de berbecut cu gutui
Dau un gust excelent multor preparate şi o savoare deosebită, deşi le folosim mai mult pentru gem şi peltea. Da, gutuile pot fi alaturate cu succes unei fripturi de berbecut suculenta.
Pui grecesc marinat
Să încercăm o marinată super delicioasă, ieftină și cu o aromă fresh. Perfectă pentru zilele de dinainte de salariu sau în care nu ai timp prea mult pentru gătit. Începem cu marinata, combinând iaurtul cu uleiul de măsline, usturoiul pisat, oregano, sare și niște piper. Cu o răzătoare mică, radeți în sos coaja lămâii pe […]
Gem de caise la ceaun
Pentru cei care prefera produsele de casa, dar vor sa fie si ieftine, acesta reteta este exact ce cauta. Gemul de caise se prepara la ceaun, iar reteta a fost trimisa de Izabela Tiganila, din Valcea.
Rulada de miel cu pasta de masline
Daca vrei sa-ti impresionezi invitatii sau familia, incearca aceasta rulada de miel cu pasta de masline, propusa de Chef Doru Serban la emisiunea „Draga mea prietena” de la Kanal D.
Scaricica de porc marinata la gratar
Ideala pentru o zi de gratar in aer liber, scaricica de porc este foarte usor de facut daca ai reteta potrivita.