Sanatoase
Pui Piri Piri
Puiul Piri Piri este extrem de gustos si aromat, cu o crusta crocanta, si poate fi servit in mod deosebit de iubitorii mancarurilor picante. Optional, poti reduce din gustul iute modificand cantitatea de paprika adaugata. Denumirea de Piri Piri provine de la ardeii omonimi si extrem de iuti proveniti din Africa. Acestia au fost adusi in […]
Bulgogi
Bulgogi este o reteta clasica de friptura din bucataria coreeana, cu care poti gati o carne de vita frageda, aromata si suculenta.
Briose cu spanac si branza
Iti place spanacul, dar nu stii cum sa il incluzi mai des in preparate? Reteta asta e numai buna de preparat la micul dejun, ca aperitiv sau ca o gustare, de luat la pachet.
Omleta impaturita cu sunca si cascaval
Omleta cu sunca si cascaval iese delicioasa daca o prepari asa, impaturita similar cu o quesadilla. Astfel, te bucuri de un exterior bine facut si un interior plin de cascaval topit aburind.
Paste cu ficatei
Un pranz potrivit pentru toti, dar mai ales pentru cei mici. Ficateii sunt recomandati mai ales in alimentatia celor ce sufera de anemie.
Pui cu legume si carnati
Ai cateva legume si niste pulpe de pui, insa nu stii cum sa le combini incat sa obtii o masa generoasa, pentru toata familia? Iti dam reteta perfecta!
Ciorba de cartofi cu afumatura
Are o aroma inconfundabila, care te imbie sa o servesti la pranz. Ciorba de cartofi cu afumatura e usor de preparat si te poti bucura de ea in zilele friguroase in mai putin de o ora!
Pui cu ciuperci in sos de spanac
3 ingrediente principale, pe care aproape toata lumea le iubeste, intr-un singur preparat: pui cu ciuperci in sos cremos de spanac, cu branza rumenita deasupra.
Tarta cu legume
E probabil cea mai colorata tarta aperitiv pe care o poti incerca! Cu cat gasesti legume mai diferite intre ele cromatic, cu atat tarta va avea un aspect mai impresionant.
Slanina afumata de Transilvania
Cunoscuta si sub numele de slana si traditional mancata alaturi de praz, ceapa si branza, slanina afumata fiarta e un preparat specific Ardealului, ce se poate obtine si in casa, cu putina rabdare si pricepere.